Objectiu: aconseguir mirades felices

La Fundació IMO celebra el Dia Mundial de la Visió amb un concurs fotogràfic sobre el paper que tenen els ulls en les nostres vides. Us animeu a participar-hi?

Amb motiu del Dia Mundial de la Visió (World Sight Day), que se celebra el 8 d'octubre, la Fundació IMO organitza una competició fotogràfica a través d'Instagram, que té per objectiu omplir aquesta xarxa social de mirades de felicitat i donar difusió al lema "Eye care for all", eix internacional de la campanya.

Què és el dia Mundial de la visió?

El Dia Mundial de la Visió és una iniciativa global impulsada per l´ IAPB, amb la qual es pretén cridar l'atenció sobre la necessitat d'una atenció oftalmològica universal i de qualitat. L'accés igualitari a la salut ocular és la base per reduir en un 25% la taxa de ceguesa evitable al món, repte del projecte Vision 2020 en el qual està involucrat l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i del qual forma part la Fundació IMO com a nou membre de l’IAPB des del mes de setembre.

Actualment, s'estima que al món hi ha 258 milions de persones amb discapacitat visual severa, tot i que 4 de cada 5 casos es poden prevenir amb un diagnòstic i un tractament adequats. Per a aconseguir-ho, és fonamental la conscienciació i la sensibilització col·lectiva mitjançant accions com les dutes a terme pel Dia Mundial de la Visió, obertes tant a la comunitat professional com a la societat general.

Com s’hi pot participar?

Posar un granet de sorra en el Dia Mundial de la Visió és molt senzill: només cal obrir l'objectiu de la càmera de fotos per ajudar a obrir els ulls al món, compartint imatges que posen en relleu la importància de la visió en el nostre dia a dia. A l’IMO ja ho hem fet: al nostre perfil d'Instagram trobareu fotografies d'allò que ens fa feliç veure i que dóna sentit a la nostra tasca diària, orientada a millorar la visió i, a través d'ella, la qualitat de vida de les persones.

Per participar al concurs fotogràfic de la Fundació IMO i l’IAPB, una acció que reforça la nostra aliança i el nostre compromís amb el dret universal a la visió, podeu consultar aquí tots els detalls. Teniu de termini fins l'11 d'octubre!

You may be interested in